Trädgårdsliv & Design


Data strul :-( med mera.
2007-09-18, 13.41.43
Filed under: "Dagbok"

Så där… vad kan få en till att tappa tålamodet totalt 😦 …jo, min sega, struliga dator!!! Har under dagen kämpat att få i gång den… äntligen just nu…. efter långa samtal med min bror som okar hjälpa mig via telefonen trots svåra alvarliga fel. Nu hoppas jag att att den ska fungera ett tag till!!!

En bärbar dator med 6 år på nacken och inte att leka med! Den innehåller mitt allt, och alla viktiga dokument och inte tala om foto på barnen och hela mitt växt arkiv som jag i och för sig har säkerhetskopierat men än då… och ännu värre, jag kan ju inte leva utan min blogg 😀 .

Under en tid har jag inte skrivit så mycket på min blogg och det har jag dåligt samvete för, men jag har mina skäl… Mitt växthus tar all min tid och ork och jag vill ha det klart inom kort. Ett annat skäl finns oxå men det vill jag inte tala om just nu, av olika anledningar. Men sinom tid så ska ni få veta… 🙂

Men jag har inte glömt bort er läsare av min blogg! Jag följer er och era bloggar med stort intresse och läser dem med glädje!

Jag vill oxå passa på att tacka er alla för de härliga inlägg jag fått om mitt ”bygge” mm . Jag åter kommer med fler inlägg för er som följer mitt bygge.

På återseende! Camilla

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hej Camilla! Usch vad jobbigt med datorstrul! Min (mindre än ett år gamla) dator strulade i våras så jag vet hur det är. Tänk vad datorberoende man är. Förstår om du är upptagen både med växthuset och det som komma skall. Eftersom vi också fått tag på gamla fönster följer jag ert bygge med spänning. Mina bilder fixar jag till i Photoshop elements. Där finns mycket kul man kan göra. Ha det bra och hoppas vi hörs snart! Kram

Kommentar av Karin A
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s